Om Vejrhøj Trail

Vejrhøj Trail har forskellige distancer, men ens for alle er at det er Trailløb og derved foregår i naturen. Vi har distancer helt ned til 2.5 km og Ultraløb på op mod 120 km, så der er masser af distancer at vælge imellem. Vi bestræber os på, at give jer den bedste oplevelse, i de smukkeste omgivelser. Derfor prøver vi hele tiden på at forbedre os, så vi ikke levere den samme oplevelse hver gang, men derimod forbedre os gang for gang.

Oplevelsen vi levere til jer, er den samme oplevelse som vi selv ønsker når vi er ude og løbe, derfor håber vi i vil blive glade for vores arrangementer. Vejrhøj Trail er en Nonprofitorganisation. Derfor er det ens for alle vores løb, er at vi hver gang vil donere/give vores overskud til et godt formål.

Vi har nemlig alle den samme drøm, nemlig at levere løb som gør en forskel. Så vi vil ved hvert løb, gøre en forskel for jer løbere, samt hjælpe andre som har brug for hjælp. Det ligger i dybt i os, som står bag Vejrhøj Trail at hjælpe der hvor vi kan, det er der vi bliver stærkest, når vi står sammen.